Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ!!! 156 2.0 Selespeed ми прескача 3 скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От бартер- в партер

Колега, хората са го казали: "от бартер в партер". Внимавай количката да е читава. Това, че някой се отказва от Selespeed си е малко подозрително според мен. Иначе бензиновият 2.0 си е тромавичък в ниските обороти. Но, ти най-добре си знаеш какво точно даваш (като техническо състояние), остава да разбереш какво точно ще получиш (отново като техническо състояние). А и този селеспийд ако има проблеми, може да не се установят от няколко километра каране или диагностика. Абе очите на четири и ако все пак се решиш- УСПЕХ.
    P.S: Видях счупен дизелов двигател на Pajero, майторът каза, че е от лоша нафта. Нафта в БГ си е егати хазарта. Не че бензинът е по-читав де...
    Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
    ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Първоначално публикувано от tankist Покажи съобщение
      sega obyasnyavam-purvo predi godina po4na da izklyu4va ot purva skorost vodih ya vuv vantotreid i za drugi remonti i meriha sferata precakala se a puk pompata izgorya predi dve sedmici ili 3 nyakude na ulicata i tva e vsi4ko a ya mi kaji kude remontirat takiva sferi??
      даааааа, пак стигнахме до това че току така помпа не изгаря.......следващия път си помисли дали да караш със прецакан хидроакомулатор и дали да си закараш пак колата във ванто(особенно ако не са те предупредили какво може да последва от прецаканата сфера)
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        даааааа, пак стигнахме до това че току така помпа не изгаря.......следващия път си помисли дали да караш със прецакан хидроакомулатор и дали да си закараш пак колата във ванто(особенно ако не са те предупредили какво може да последва от прецаканата сфера)
        аз не знам какво следва някой може ли да ми обясни
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Миии... Ремонтче следва... кво друго....
          Ам Роко теб последно мериха ли ти сферата или не?

Ти ся с тва газово и някой лев ша отделиш за селспийда ....
          Last edited by XaBu4ko; d.m.y г., 19:23. Основание: Грешка на езика......
          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

да че ще отделя ще отделя пък налягане на сферата не са ми мерили. аз за Selespeed-a ще отделя пари само за съединител. като за начало. нз може и прищавка да ми е ама предпочитам да го сменя.
            Last edited by R_O_K_O; d.m.y г., 18:34. Основание: Това си беше грешка Sorry (иначе си е една)

Comment

ама ваште селеспийди с колко сфери са? щото моя е с една....
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                даааааа, пак стигнахме до това че току така помпа не изгаря.......)
                на лаптопа нйама кирилица бе тартеи ама ето така 6те пробам-фиоре само се разтиагат локуми тука, ниакои казжа оправиат се помпи друг еди си какво си а като попитам добре де кажете каде са тези сервизи и жсеки си трае нали....прерових цела Софиа и никои не се нае да ремонтира скоростите лесно се пи6е ама го попитах каде да иа зажеда за сферата-трае си....

Comment

едвам ме нави

Първоначално публикувано от 155 Покажи съобщение
                  Извинявам се за отклонението,но сега съм пред дилема.Имам 2.4 дизел и си мисля за едно бартерче за 2.0 селеспийд.Какво ште кажете по въпроса?Дали си заслужава?
                  аре да ги менкаме

Comment

на лаптопа нйама кирилица бе тартеи ама ето така 6те пробам-фиоре само се разтиагат локуми тука, ниакои казжа оправиат се помпи друг еди си какво си а като попитам добре де кажете каде са тези сервизи и жсеки си трае нали....прерових цела Софиа и никои не се нае да ремонтира скоростите лесно се пи6е ама го попитах каде да иа зажеда за сферата-трае си....
                    Колега, правописът ти е ужасен и е направо мъка да се четат маймуниците ти... Никой не ти разтегля локуми. Ако си проверил цяла София, значи най-вероятно там, където оправиха моя, са ти отказали. Нищо чудно, ако говориш така, както и пишеш, може дори да не са те разбрали за какво точно става въпрос. Изгорели помпи не съм казвал, че някъде могат да ремонтират.
                    лесно се пи6е ама го попитах каде да иа зажеда за сферата-трае си
                    Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                    ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Колега, никога не съм отказал на някого да му кажа каквото знам, но няма да го напиша във форума. Както и няма да кажа нещо в което не съм сигурен или не знам, само да се направя на интересен. Наш колега от Сливен си е ремонтирал хидроакомулатора (сферата) и твърди че не е проблемно. Говорил съм с него само по телефон. Ако те интересува ще му звънна и ще го питам къде.
                      Да обяснявям ли защо не искам да пиша във форума- защото всеки чул недочул и прочел недопрочел или ще се опита да оспори това което съм видял, направил или за което съм сигурен , или пък ще измести писанията в съвсем друга посока.
                      Относно обикалянето на софия за ремонт на скорости- вероятно проблема ти не е във скоростите а в робота който ги включва. самата коростна кутия на много места ще ти я оправят ако проблема е в нея.
                      За помпи не съм чувал да се оправят. Може някой да си прави експерименти но ......
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
                        Някой дали ще може да помогне... В4ера като карах града .. (валеше дъжд надявам се да не е от това проблема ,4е...) и та .. Селеспийда т.е. робота ми или незнам кое се прецака .. запо4на да форсира колата давам и газ ии не сменя предавката навреме а отива до 4 5 хил. оборота и 4ак тогава я сменя ....Възможно ли е да е от нивото на маслото в робота ако е на минимум или под минимум да го прави ... И каде е отишло маслото???Ако някой има идея ..
                        а чуди ли се като натиснеш газта ??? щото моята го правеше това като потенциометъра на газта беше прецакан още като я взех. смених го и се оправи а другото което е нали знаеш че на селеспийд има значение и колко натискаш педала на газта

Comment

Ако правилно съм те разбрал " не ти отнема газта докато превключва и се форсира " . И при мен го е правило , когато го направи -изгаси колата ,изчакай малко и я запали отново .Така се оправи при мен .
                          Alfa Romeo 156 2.0 T.S Selespeed '99
                          EX: Alfa Romeo 145 1.6 T.S '98

Comment

Колеги имам голям проблем с моята количка selespeed.Преди 1 месец както си карам и ми връща на свободна (N). И така почна да го прави постоянно. Аз направих същото както и един колега от форума.Отидох кадето оправят автоматици
                            и от там ме пратиха в сервиз Пенев. Вече 2 седмици колата ми е там. Смениха ми съединителя, свещите.....Абе зеха ми парите и не е от това и не е от това. И вече ми гръмна главата,взех да се отчайвам много. Моля ви помогнете ми. А така се кефих на количката ми.Вече със сигурност знам че от сервиза не знаят от каде идва проблема. До тук съм дал 300лв. Сега и за съединителя още 350лв. и проблема си стои затова ме е яд. Моля ви помогнете ми.
                            Благодаря ви предварително.

Comment

Първоначално публикувано от GOLEMIA1 Покажи съобщение
                              Колеги имам голям проблем с моята количка selespeed.Преди 1 месец както си карам и ми връща на свободна (N). И така почна да го прави постоянно. Аз направих същото както и един колега от форума.Отидох кадето оправят автоматици
                              и от там ме пратиха в сервиз Пенев. Вече 2 седмици колата ми е там. Смениха ми съединителя, свещите.....Абе зеха ми парите и не е от това и не е от това. И вече ми гръмна главата,взех да се отчайвам много. Моля ви помогнете ми. А така се кефих на количката ми.Вече със сигурност знам че от сервиза не знаят от каде идва проблема. До тук съм дал 300лв. Сега и за съединителя още 350лв. и проблема си стои затова ме е яд. Моля ви помогнете ми.
                              Благодаря ви предварително.
                              Брат отиди в софия в сервиз мазерати там само разбират от роботите другаде каквото и да ти казват можеш да се съмняваш аз моята е чакам да се стопли за да видя дали още ще ми го прави проблема и ако го прави право в сервиза на мазерати а ако искаш компетентно мнение по въпроса най-точно мнение може да ти даде fiore питай него
                              И УСПЕХ С КОЛАТА ЗАЩОТО АЗ МОЯТА ЗА НИЩО НЕ Я ДАВАМ УДОВОЛСТВИЕТО Е НЕПОВТОРИМО

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                                Брат отиди в софия в сервиз мазерати там само разбират от роботите другаде каквото и да ти казват можеш да се съмняваш аз моята е чакам да се стопли за да видя дали още ще ми го прави проблема и ако го прави право в сервиза на мазерати а ако искаш компетентно мнение по въпроса най-точно мнение може да ти даде fiore питай него
                                И УСПЕХ С КОЛАТА ЗАЩОТО АЗ МОЯТА ЗА НИЩО НЕ Я ДАВАМ УДОВОЛСТВИЕТО Е НЕПОВТОРИМО
                                То не трябва да се отказваме при най-малкия проблем,я
                                Ако беше така ,моята да съм я продал десетки пъти,АМА НЕ Я ДАВАМ ЗА НИИИЩО
                                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
                                X